Niz

Hänt lite mycket på sistone, Truman show/Terminator 2 känsla
Har ej haft ork eller motivation att uppdatera på bloggen, då injektionerna på olanzapin 405mg i rumpan gjort mig till en zombie.
 
Hade läkarsamtal igår å ville ha ändrat till olanzapin i tablettform. Men de ville inte gå med på det, dom sa att antingen fortsätter vi eller så måste du ta leponex, sjukt att dom tvingar på mig en medicin där regelbundna kontroller måste göras av vita blodceller i systemet då å då, å så kollar dom puls och kroppstemperatur.
 
Varför skulle jag ens behöva sån när det är att jag är jagad av några som har osynlighetsteknologi.. klart man låter galen, men vad skulle medicinen hjälpa till egentligen? Att jag slutar tänka så eller vadå, sjukt absurt att tvinga någon på mediciner på grund av att jag berättar saker.
 
Det finns folk här på avdelningen som lider av riktiga psykiska problem som man kan se på utsidan att något är fel. Dom behöver medicin 
 
Jag tvingas att ta medicin på grund utav att jag pratar.
 
Helt sjukt irriterande, vilken situation man befinner sig i.
 
Så tar leponex nu på kvällen, har fortfarande ont i stjärten av första  injektionen vilket var 4veckor sedan. 
 
Men leponex är ännu tyngre läkemedel som man dricker i löslig vätskeform. 
 
Behöver hjälp, kan man kontakta något eller någon som kan hjälpa mig med att säga ifrån att dom tvingar på mig massa mediciner utan att man får ha något å säga om det?
 
Vill inte ens ta anti psykotisk medicin, vad ska det hjälpa mot ens?
 
Att jag slutar prata om att det finns en grupp folk med osynlighet mekanismer å teknologi å förföljt mig ett tag å väntat på något läge att få mig gå bort? (Då jag hört att dom tänkt hänga mig tidigare, vilket var en av anledningarna till paniken jag fick)
 
Verkar som dom är datorkunniga med, då idag så har min dator helt plötsligt fått nå virus av något slag, å den räknar ner på batteri även fast den är nätansluten å även på batteri sparfunktionen är på, så stängde av den nyss på 50%.. skitskumt.
 
Å så har det varit skumt och laggigt med att använda internet... å har vart det några dagar.
 
Det har ju hänt att jag blivit avstängd från att använda live funktionen på Instagram/Facebook tidigare. Så det är väldiga skumma grejer jag är med om hela tiden.. vilket kan tyda på deras existens, osynlig teknologi folket.
 
Truman show alltihopa med Terminator mix som Sarah Connor i 2a delen av Terminator filmerna känsla alltihopa