Niz

Nu är de absolut tillbaka från semester (Skuggfolket) är dom från en annan planet?
Nu är dom tillbaka med ännu fler än förut, å så man hör dom tala om planer om hur dom ska gå tillväga för att skada mig eller få mig försvinna för gott.
 
Helt sjuka saker kan man höra, dom verkar inte vila heller så mycket som man kan prata som dom..
 
Känt massa konstiga metafysiska obehags känslor hela veckan å vet inte vad jag ska göra, inte hjälper medicinen heller, tycker den gör saken värre, Leponex.
 
Känt ganska gungiga steg jag tar när jag går framåt, liknande kristall sjukan.
 
Känns som dom aldrig kommer att lämna mig.
 
ÄR det kanske för jag vet något som jag inte borde veta?
 
Att jag har tidigare i mitt liv haft metafysiska / paranormala upplevelser som att jag sett UFOn och till och med blivit rörd utav en entitet som var transparent, sett säkert 4 olika sorters entiteter som jag inte kan förklara vad de är förutom att de kan inte vara från denna planet.
 
Kan det vara dessa som återbesöker mig nu när jag förstått att hela vårt samhälle så blir vi lärda att historian är si och så, när det kanske handlar om utomjordingar som är redan här och gör något som vi inte kanske vill veta sanningen av för det hade kraschat hela våra civilsationer, att utomjordingarna dränerar oss på något slags energi eller adrenochrome som det har snackats om på sistone.
 
Vet inte, men en sak är säker, jag är inte ensam, jag förföljs utav något metafysiskt / människor med högteknologisk utrustning som får dom att verka i andra dimensioner utav verkligheten som vi vanliga människor inte kan se om inte vi har till hjälp av något verktyg som öppnar 3e ögat, som t.ex. svampar/LSD/DMT å andra "hallucinogena" droger, som öppnar upp alla filter som är stängda för våra blotta ögon.