Niz

Tillbaka från Semester? (skuggfolket)
Nu har det varit lugnt tills idag, har börjat känna av den elektroniska / metafysiska obehaglighets känslorna som dom utsätter mig för, med någon slags teknologi eller mekanism så får dom mig att känna obehag..
 
Det började bli lugnt mot nyåret, å efter det tills nu idag, har dom börjat med den elektroniska trakasseringen som dom vill få mig å tro att jag har psykos.
 
Det måste vara en grupp vanliga människor som utsätter mig för detta, då känningarna jag känner ibland är när dom riktar sina vapen mot mig, vilket jag relaterar till att det måste vara människor som också firar Midsommar/Jul/ Nyår, då just under dessa perioder så känns det som det lugnas ner med den elektroniska trakasseringen.
 
 
Nu efter nyår så verkar dom ha kommit tillbaka från semester igen för att utsätta mig för massa irriterande obehagskänslor..
 
Dom verkar aldrig släppa mig..
 
Dom måste vara på riktigt..
 
Detta kan inte vara i mitt huvud, jag är utsatt för något sjukt slags experiment av nåt slag eller nånting..
 
Där dom försöker få mig och tro att jag är psykotisk..
 
Men hur kan jag vara psykotisk när jag till o med hört dom i sånna stunder där dom får panik för att jag ringer 112 / ambulans för att färda till sjukhuset där på sjukhuset så börjar dom prata om hur dom måste döda mig å få min död å se ut som ett självmord.
 
Jag ser mig som en visselblåsare som tjuter om detta sjuka sätt att trakassera människors liv å få dom att tro att det är någon slags psykos..
 
Sanna mina ord, Gud ser allt och jag hoppas att ni döms till helvetet där ní tillhör.